Spørgsmål & Svar

Spørgsmål & Svar – Hypnose :

Hvad er hypnose / hypnoterapi ?Hypnose og NLP-Terapi, Århus - Læs mere ... - Time4ChangeNow.dk, v./ Certificeret Master Hypnoterapeut, Runa Mattesen

– Hypnose er en velegnet korttidsterapi for dig, der ønsker at skabe positive forandringer. Dette kan fex være at fjerne dine fobier, din angst, dit ubehag, eller andet på en nænsom, effektiv og hurtigt virkende måde. En hurtig og effektiv måde der skaber varige forandringer og resultater der gavner dig, på bedst mulig vis.

Er hypnose sundt ?

– Det korte svar er JA !

Hypnose /trance er sundt for dig – ved hjælp af hypnose får du skabt nogle bedre og mere givende overbevisninger/ændret på uhensigtsmæssige tankemønstre, som netop tidligere har forhindret dig i, at nå dit mål.

Foretager jeg mig noget i hypnose jeg ikke har lyst til ?

– Dit ubevidste sind er således indrettet, at det altid beskytter dig – dvs. du fortager dig udelukkende noget som er i overensstemmelse med dine egne mål, værdier og overbevisninger.

Spørgsmål & Svar – Hypnose for Børn & Unge :

Børn & Unge – Hvor gammel skal et Hypnose for børn og unge, Århus - Læs mere ... - Time4ChangeNow.dk, v./ Certificeret Master Hypnoterapeut, Runa Mattesenbarn være, for at have udbytte af hypnose ?

Børn fra ca. 4-5 års alderen kan have udbytte af hypnose, afhængigt af barnets modenhed.

Fra omkring 11 års alderen er børn meget påvirkelige for hypnose.

Børn & Unge – Hvad sker der, før hypnose-sessionen med barnet ?

Før hypnose-session taler jeg med dig, som forældre/værge, uden at barnet er tilstede – enten via telefon, Skype eller på mail. Igennem denne for-samtale modtager jeg information om problemet, og hvad der tidligere er prøvet og forsøgt, om barnets styrker osv.

Hvornår skal jeg fortælle mit barn, at der er/bliver lavet en aftale for en hypnose-session ?

Det bedste er, hvis det er noget, der i forvejen ér blevet talt om i familien, før du som forældrer henvender dig, til mig. Således dit barn på denne måde allerede på forhånd ér blevet involveret, er interesseret, er motiveret og kan se værdien af at få det anderledes og skabe en forandring.