Hypnose for børn og unge, Århus - Læs mere ... - Time4ChangeNow.dk, v./ Certificeret Master Hypnoterapeut, Runa Mattesen

 

Om Hypnose – For Børn & Unge – II

– Kan Børn & Unge også have udbytte af hypnose ?

Ja – i høj grad !

Nøjagtigt på samme måde som voksne, så kan børn og unge også have forskellige problematikker, som giver besvær og unødvendige “forstyrrelser”, udfordringer og vanskeligheder i barnets liv.

Og, der er mange fordele ved, at give sit barn muligheden for, at komme i hypnose og bane vejen for positive forandringer, på denne måde.

Generelt gælder, at børn og unge er meget åbne og nysgerrige. Endvidere er børn og unges bevidste og ubevidste sind ikke så skarpt opdelt som voksnes. Dette som helhed betyder, at det hos børn ofte vil være enklere og nemmere at skabe en positiv forandring, i deres ubevidste sind.

Hypnose er også kendt som en meget nænsom form for terapi. En terapi-form, som samtidig også er særdeles effektiv i forhold til at skabe positive overbevisninger og/eller positive fremtids-billeder for barnet.

Altså, at barnet på denne måde undgår at lagre og gemme unødige, destruktive problemstillinger, som senere kan medføre vanskeligheder og unødvendigt besvær i teenage-årerne, eller i voksenlivet.

 

Spørgsmål & Svar – Hypnose for Børn & Unge :

 

Om Hypnose :

 

Information & Tidsbestilling :